Lezing “Eetbaar hout”

21 april 2019, de Stal IVN Nieuwkoop, Kennedylaan 33a, 2421 EM Nieuwkoop

De lezing “Eetbaar hout” is, na overleg met de deelnemers vervangen door “Eetbare paddestoelen kweken in de tuin”.

“Laten we eens wat anders doen dan eieren op 1e Paasdag.”  Zo ontstond het idee voor de lezing “Eetbaar hout”. Voor u is het ook wennen om op 1e Paasdag bezig te zijn met paddenstoelen in plaats van paaseieren. Gaat u normaal, met de familie, brunchen buiten de deur, probeer dit eens.

Het was wennen en schitterend weer om de fiets te pakken

Met de deelnemers die zich opgegeven hebben, zijn we de wereld van het kweken van eetbare paddestoelen in jouw eigen tuin binnen gegaan en genoten van de Heemtuin die er heel mooi bij stond. Na de shii-take soep, ging iedereen naar huis met alles wat nodig is om zelf te kunnen kweken in de tuin.

Broed van de Stropharia